Verbouwen

Mozaiek munten, natuurlijk, sfeervol en ‘zacht’.

Mozaïek munten (coins); Voor een zachte, warme en natuurlijke uitstraling! Wanneer u op zoek bent naar sfeer, waarbij natuurlijk gecombineerd moet worden met zachte vormen en warme kleuren, zijn de ronde mozaïektegels precies wat u zoekt. In tegenstelling tot de riverstone mozaïek, die wat grilliger en ruwer zijn en de wat strakkere vierkante mozaïektegels en rechthoekige mozaïektegels, is de munten mozaiek een wat ‘zachtere mozaïek variant’. Prachtig te combineren met strakke wandtegels en vloertegels voor een intieme badkamer, gezellig toilet en/of sfeervolle keukentegel. Mozaiek tegels keuken kopen bij Tegelmegashop; De beste prijs, snel in huis, een top assortiment en altijd producten van hoogwaardige kwaliteit!

Een speels en zacht effect in uw badkamer of op uw toilet bereikt u gegarandeerd wanneer u kiest voor een van de produiten binnen ons assortiment coins- munten mozaïektegels. Door hun ronde vormen realiseren deze een warme doch strakke uitstraling. Met de keuze voor de prachtige grijstinten kunt u de sfeer in uw badkamer of toilet direct veranderen. Ook zijn de coins – munten mozaïektegels perfect te combineren met onze ruime keuze in vloer en wandtegels. Voor de finishing touch zijn deze mozaïektegels erg mooi met een strakke witte keramische wandtegel en wit sanitair. Ideaal wanneer u een strakke badkamer toch wilt voorzien van een mooi accent.

 

Wilt u ook een schitterend toilet met een antiek uiterlijk en waar de mix met tegels en sanitair precies klopt? Dan zijn de mozaïektegels coins – munten zeker het overwegen waard. Deze mozaïektegels zijn in verschillende kleuren en mixen verkrijgbaar en dus ook met verschillende tinten tegels te combineren. De verschillende maten munten van mozaïek creëren een speels effect. Een bijzondere tegel die net dat extra’s realiseert, en op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding heel toegankelijk is. De kleuren en de munten vullen elkaar aan, de kleur bepaalt het gevoel en de munten geven juist een gezellig, levendig effect. Twijfelt u nog? Neem dan ook eens een kijkje bij onze riverstone pebbles mozaïektegels.